MP Konsult

Om oss

Inriktning

MP Konsult är ett bemanningsföretag med inriktning på arbetsuppgifter inom industri, kontor, kundservice, transport och logistik i Dalarna. Vi erbjuder kompetent och engagerad personal, både för akuta insatser och långtidslösningar. Vår personal och våra konsulter har den erfarenhet och behörighet som ditt uppdrag kräver.

Vårt fokus – din trygghet

Vårt fokus har alltid varit att erbjuda flexibla och trygga lösningar för dig som företagare. Väljer du personal från MP Konsult kan du känna dig säker på att få rätt person på rätt plats!

Lika stort fokus har vi på trygghet för dig som är anställd via oss. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag vilket betyder att du som anställd kan känna dig säker på att få rättvisa villkor och rätt försäkring för ditt uppdrag! Vi har kollektivavtal med en mängd fackförbund och vi tillämpar branschens allmänna leveransvillkor.

Vår bas

MP Konsult har sin bas i Dalarna och kontor i Borlänge – gå inte över ån efter vatten, vi är ett proffsigt bemanningsföretag som finns här mitt framför näsan!

Vår historia

MP Konsult startades år 2007 av Mikael Lipponen. Under många år som anställd hade han sett problematiken kring att få tag i kompetent personal vid bland annat sjukskrivningar och ordertoppar och insett att det fanns ett stort behov att fylla. MP Konsult är en förkortning av Mikaels Personalkonsult.

Välkommen att kontakta oss!

Mikael med personal

 

 

Kontakt

Mikaels Personalkonsult AB
Godsvägen 17, 1 TR
784 72 Borlänge
0243-50 17 50

Mikael Lipponen

mikael

Mikael Lipponen VD & Kundansvarig
Mikael var den som startade MP Konsult 2007, efter att han själv som anställd sett hur svårt det är att finna kompetent personal med kort varsel. Kontakta Mikael om du har frågor som rör ekonomi, avtal och offerter.  Tillsammans med Fredrik upprätthåller han en hög servicenivå mot kunder och våra konsulter.

Mikaels största intresse är företagandet och familjen, men han hinner även med att att vara ute i skog och mark och dessutom köra 120 mil med skotern varje år. När tid finns ser han gärna hockey och är självklart ett leksandsfan av rang. 0243-501751   Mikael (at) mpkonsult.se

Fredrik Gesar

fredrik

Fredrik Gesar Konsultchef

Fredrik gör sitt bästa för att vår personal skall trivas. Han arbetar även med nyrekrytering. Vill du ha mer information, kontakta Fredrik.

Fredrik är trebarnspappa och en sann djur- och naturmänniska. På sin fritid ägnar han en hel del tid åt jakt och fiske om han inte ser på hockey – och då är det Leksand som gäller.

0243-501753   Fredrik (at) mpkonsult.se

Cecilia Köldahl

Cecilia

Cecilia Köldahl Konsultchef

Cecilia ringer du till när du behöver information om bemanning. Hon besöker gärna ert företag och för att se vilka möjligheter som MP Konsult kan ha för att anpassa och lösa er bemanning på ett enkelt och flexibelt sätt.

Cecilia gillar att träna och hon tycker att god hälsa är viktigt. Hon reser gärna med sin familj och då blir det ofta Italien på grund av den fantastiska maten som finns där.

Cecilia brinner för mötet med människor och hennes vision i sitt arbete är att medarbetarna ska känna arbetsglädje och stolthet, ha möjlighet att utvecklas i både arbetet och som individer.

0243-501752   Cecilia (at) mpkonsult.se