fbpx

Vi har ett kontinuerligt behov av CNC operatörer med programmeringskunskap och söker därför ett flertal CNC operatörer till våra kunder i Dalarna med omnejd med start omgående. Du blir anställd utav oss med möjlighet till att bli anställd direkt utav kund i ett senare skede. Ange gärna i ansökan om du kan tänka dig att flytta inom länet.

Dina arbetsuppgifter

Arbete med svarvning och/eller fräsning vid CNC- och Fleroperationsmaskiner.

Kvalifikationer

– Minst ett par års erfarenhet av att arbeta som CNC-operatör vilket är ett krav. Har du mindre erfarenhet än så ser vi helst att du har grönt kort och håller på att ta blått kort samt har programmeringskunskap/intresse. Specificera de styrsystem du har kunskaper inom:

– Programmering, de flesta kunder har som krav att du kan programmera, ange vad du kan inom programmering i ansökan.

– Riggning av verktyg och fixturer, optimera i givna program samt säkerställa kvalitet.

– Verktygsval och kännedom om verktyg vid olika materialval samt att du innehar travers- och truckkort, B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

– Samarbete med kollegor och kunder samt arbetsvillighet, ritningsläsning samt social kompetens.

Stor vikt kommer även att läggas vid personlig lämplighet då du som konsult är vår ambassadör ute hos kund.

Arbetsort och Hemort

Vi vill att du anger i ansökan om du är flyttbar eller ej. Vi är mycket tacksamma för om du kan skriva vilka orter du kan tänka dig att jobba eller inom vilket avstånd från hemorten du kan pendla dagligen.

Norra Dalarna, Avesta, Borlänge, Ludvika samt Västra Dalarna,. Lämplig bostadsort är pendlingsavstånd till dessa områden eller att man kan tänka sig att bosätta sig på orten.

Övrigt

Lön enligt kollektivavtal.

Intervjuer sker löpande så tveka inte att söka snarast. Ansökan dock senast 20151015

 

Sök Jobbet